Дорждь to МР

 Каплют капли
мир got grey

 I dont need u
in these days

 Мокнут иволги , лягушки
мокнут зонтики ,
  старушки

 Мокнет Эйфелева-башня
gonna get the bolts much rusted

 Precious_Brain of mine
wants to hide in holes
 this time

   'cause cant  i believe
 to u Lullainna

 0h - sweet Lulalalleina   -  a Child
of mist , of moisture , of wet-deep shadow
  S

 fog gy frog  Lulaina                !



  - - -

 * MP


Рецензии