Прощальний день

Прощальний день сьогоднi настав у нас,
Прийшла ты до мене зараз нiби квiтка!
Але ми вже упустили наш час.
На жаль я пам'ятаю, як кохалися влiтку.

Вибач мене, якщо я образив тебе!
Не плачь, коли серце твоє ниє!
Я дуже ненавиджу за це себе,
I тiльки дощ за вiкном лиє.

Прощальний день настав, це кiнець.
Я бiльше не бачу тво; зеленi очi.
Настала остання сторiнка закоханних сердець,
Але все же я тебе завжди бачити хОчу!


Рецензии