Хочеш-вiр, хочеш-нi, але пiзнiх дiтей - не бувae

                А., Л., Д.

Хочеш – вір, хочеш – ні, але пізніх дітей – не буває.
Є – кохані, єдині, ріднесенькі, пізніх – нема.
Є такі, на кого просто трішечки довше чекаєш.
Головне, що зусилля твоє не минуло дарма.

Головне, що чекання твоє не минуло даремно.
Головне – дочекатись, і ось воно є – головне.
І не має вже значення – маківка світла чи темна.
Головне – на руках твоє щастя маленьке засне.

Для матусі і батька немає цінніше прикраси,
ніж дитина, яку, дочекавшись, на руки береш...
Може статися, щастя маленьке засне не одразу.
І терпіння тепер буде іншим, щасливим – не менш...


Рецензии
Неважливо у якому віці народжується дитина,головне щоб він з'явився від великого кохання.Гарний вірш,бажаю вам творчих успіхів!

Дмитрий Погребняк 555   09.09.2020 18:15     Заявить о нарушении
Дякую, саме так

Миклош Форма   09.09.2020 19:33   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.