Вересневий дощ-2020

Дощ витканий з крапельок води
стріляє дуже влучно по асфальту
підштовхує хмари вітер-поводир
і іноді через дерева робить сальто...
На дворі лунає мелодійний передзвін
хоча таке враження що він не затихає
але пройде за кілька лічених хвилин
і присмак щастя за собою залишає...
Після дощу навіть дихається легше
і скільки спогадів за одну мить
і так і в долю віриться не меньше
що випадковість нам не зупинить...


Рецензии