Сонет

Не зупиняйся!..
Рими поцілунків
складаються в поему.
Світ тремтить
від двох життів, що вилилися в мить
безсмертя.
Душ прекрасні візерунки

наклалися на білу полотнину
закинутого всесвіту.
Пітьма
чатує тих, кого давно нема,
щоб знов довести: ти моя єдина.

І тільки ти ще здатна небокрай
перетворити в серцю милий рай,
в якому вічність біль мою лікує!

І тільки я ще знаю код до мрій
про клаптик неба, зв’язаний в сувій,
і ті краї, куди ми помандруєм


Рецензии