Мене бабуся вчила вишивати

Мене бабуся вчила вишивати,
Стіжок до стіжка складати               
І хрестики сплітаються               
Орнаментами різними складаються.

Червоний колір- це яскраве сонце
Що світить нам усім в віконце.
А чорний- це земля родюча,
Що ворогам спокою недаюча.
 
Цвіт неба, синій колір і вода
Нам для життя потрібна так вона,
А білий- світло,що навколо,
Бо нам не треба іншого, другого.

У світі є багато кольорів,
Неперелічить нам усіх
Сорочки вишиті та рушники,
Це наша гордість навіки.


Рецензии
Класс!!! Николай Борзаков.

Николай Борзаков 2   16.10.2020 15:36     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.