Не стримати слiз

Я повірила знову в те, що вірить не треба,
Я пробачила щиро нелюбов твою.
Новий подих в розмові, в ній немає потреби,
Я чекала на диво, та зневіру п'ю.

Приспів:
І не стримати сліз,
У безодню узвіз –
Лечу з самого неба.
Знов не стримати сліз,
Біль стріляє наскрізь,
Я ще хочу до тебе.

Я довірила знову легко серце і душу,
Я побачила сонце де, його нема.
Хибний сенс за основу, і ти вмить все порушив,
І закрите віконце – там любов моя.


Рецензии