Це не боляче

Просто – не складно,
Складно – не просто.
Більше буквально,
Менше, ніж сльози.
Вільно тримати
Міцно в полоні.
Мати – не мати,
Щастя у скроні.

Приспів:
Це не боляче, вже не боляче,
Тільки щось щимить, рани солячи.
І не віриться, не надіється,
Почуття в душі навпіл ділиться.

Гірко – не смачно,
Смачно – не гірко.
Серцю так лячно,
Віри є стільки?
Сильні тумани
Душу вкривають.
Правди-обмани
Дні відчувають.


Рецензии