На жаль

Не тримаю вже, не тримаюсь більше,
Знаю головне тепер.
В сни приходиш ще, хоч життя в нас інші,
І немає там тебе.

Приспів:
На жаль, ти не моя,
На жаль, чужий тепер.
І знаєм ти і я,
Все марно відтепер.
На жаль, таке життя,
На жаль, нема чудес.
Безсилі почуття
Під силою небес.

Не вертаю день, не вертаюсь більше,
Вірю і не вірю я.
Так багато тем, мало за основу,
За любов лиш каяття.

Пам'ять ріже суть,
Гордість не прогнуть,
І, на жаль, не стерти.
Може, і люблю,
Може, все стерплю,
Та між нами кілометри.


Рецензии