Все в минулому

Рахую, враховую головне,
Гартую, згартовую основне.
Приймаю-не приймаю,
Міцніше біль тримаю,
Знов відпускаю.
І ти в минулому, на жаль,
В душі кричить печаль.

Приспів:
Все в минулому і не повернуть,
І кохання наше втратило суть,
І не звернуть.
Все в минулому, навіщо слова,
Перегорнута давно ця глава,
Я не твій і ти не моя,
Таке життя.

Не разом, не поруч ми відтепер,
Всі кроки по колу знов – що тепер.
Закриті двері раю,
Більш в почуття не граю,
Знов не благаю.
І я один до забуття,
Немає вороття.


Рецензии