Навiщо ми розiйшлись

Ти – мій улюблений сон,
Хай знову не в унісон
Серце б'ється, б'ється серце.
Нестримна сила – любов,
У світі безліч є мов,
Голос л'ється, тихо л'ється.

Приспів:
Навіщо ми розійшлись,
Всі почуття не зрослись.
Тепер ідемо удвох,
Але по одному.
Навіщо ми розійшлись,
І відчуття не знайшлись.
В безодню змушено крок,
Віднині нікому.

Ти – щастя райдужна мить,
Хай на душі щось болить,
Серце б'ється, б'ється серце.
Ми так чекали весни,
Та лиш в обіймах зими
Голос л'ється, тихо л'ється.

Серце б'ється, б'ється серце,
Голос л'ється, тихо л'ється...


Рецензии