Будь ласка не сумуй...

Будь ласка не сумуй - не все бува як хочем.
Не завжди нам фартить знайти у бруді злат.
Будь ласка посміхнись - хай сяють твої очі.
Життя дарує шанс коли його не ждеш.
Не вір що ти ніщо, не думай про недолік.
Не забувай цінити себе й за "мале".
Ти подивись - великі досягають миті
Почавши із любові та турботи про себе.
Ніхто тобі ніщо у світі не повинен,
Як само ти також! Живи собі у кайф.
Якщо хтось буде тобі "навішувати" борги,
Ти тіко посміхайся йому в очі та тікай.
Бо ті для кого будеш ти в світі надважливим.
Вони як скажеш зроблять, тебе підбадьорять.
Не ждуть вони від тебе солодощі, гроші.
Твої Їм тільки б бачити як очі майорять.
Мій друже не сумуй. Але як треба - трохи.
Із думками зібратись всім потрібен час.
Але ти не "грузись". Все буде так як треба.
У кожного бажання є свій напевний час.


Рецензии