Я квiти тобi подарую

Я квіти тобі подарую
Та кольору твоїх очей,
Дивлюся і подих тамую,
Шаль вітер здіймає з плечей.

Я квіти тобі подарую,
На ніжних пелюстах роса,
Твій голос, кохана, почую.
Заплетена руса коса.

Я квіти тобі подарую,
Пелюстками ложе встелю,
Картину в уяві змалюю,
Кохання тобі подарю.

Я квіти тобі подарую,
У казку тебе поведу,
З тобою туди помандрую,
Босоніж по росах піду.

Я квіти тобі подарую,
Цілунок твій буде п’янкий,
Биття твого серця відчую,
Нас вітер зачепить легкий.

Я квіти тобі подарую,
В очах, як в озерах втоплюсь,
Коханням тебе причарую,
До серця твого доторкнусь.

07.09.2020 р.


© Copyright: Клавдия Дмитрив, 2020
Свидетельство о публикации №120090706836


Рецензии