Сонце заходить

Сонце заходить, ніч наступає,
Вечір далеко за обрій пливе.
Божа любов Україну тримає,
Нею Вкраїна тільки живе.

Зорі погаснуть, небо звернеться,
Час незворотного суду прийде.
А Божа милість повік не минеться
Тим, хто до Бога з вірою йде.

Разом схилімось перед Предвічним,
Бога прославимо в наших серцях.
По всій землі Його справи величні
І Він великий у всіх ділах.

Сонце заходить, ніч наступає,
Вечір далеко за обрій пливе.
Божа любов Україну тримає,
Нею Вкраїна тільки живе.


Рецензии