Монета рубль на нiч

Монета рубль на ніч

Пам’ятаю це
ступлене, примхливе мовчання
плачаться, палять, рідко говорять, зітхають;
кави не було –
там гіркоти не наливають, де іще вчора
без палева, на посашок, вживали гірку.

Про каву і про нашатир.
Мав із собою
та січень приказав не мліти.
Кишені пальто – пусті.
Руки не в землі.
Пруткі в Крима ноги

2020-08-30


Рецензии