Мои сини

Мої сини, моя опора
Для них благаю допомоги Бога,
Благаю долі доброї для них,               
Щоб їхній ворог зовсім зник.
               
Щоб було мирне небо, без війни,               
Щоби не було страшної біди.               
Мої соколики, мої сини,               
Ростіть, мужайте без журби. 
               
Мої сини, мої два голубки,               
Ростіть як в гаю два дубки.               
Нехай щастить вам в справі ,і в житті,               
Щоб радість приносили лиш мені.


Рецензии