***

УКРАЇНСЬКА ЗЕМЛЯ
НАЙЛІПША В СВІТІ
КУДИ ТИ НЕ ГЛЯНЬ
РОСТУТЬ ГАРНІ КВІТИ
ДОБРІ В НАС ЛЮДИ
МОВА СПІВУЧА
РОДЮЧА ЗЕМЛЯ
 БАГАТО ПРИГОД
ГАРНІ МІСТА
НАЙЛІПША ОСВІТА
ВЕЛИЧНІ ПОЛЯ
БАГАТО ТВАРИН
ДЛЯ КОЖНОГО З НАС
УКРАІНА ЦЕ ДІМ


Рецензии