Мин - замана кызы тугел

Мин - замана кызы тугел.
Ошый мина озын кулмэклэр.
Оят hэм намус, ришвэтсез медицина...
Чын кунелдэн эзерлэнгэн булэк...
Гомерлек хислэр hэм мэнгелек мэхэббэт...

Мин - замана кызы тугел.
"Бизнес - вумен" - миннэн бик ерак.
Мин файда тугел, тугры дуслык очен!
Валюта кулэме буенча да итмим хокем!
Матур коннэр, тэулек, еллар очен
Рэхмэт эйтеп яшим hэрдаим!

Мин - замана кызы тугел.
Дога укыйм иртэн, кичлэрен.
Телэк телим сэламэтлек сорап...
Хислэремнэн оялып, яшермимен куздэн яшлэрем...
Кондезен сокланамын кыр голлэре белэн...
Хыялланам, йолдызларга карап тоннэрен.

Мин - замана кызы тугел.
Ышану, ярату вэ кичеру -
Яна кануннардан остенрэк!
Мин чиксез бэхетлемен!
Чонки...
Мин - замана кызы тугел!
Мин - иреклемен!

03.08.2020г.


Рецензии