Вальс Торсiонних Ланiв Кохання

Недавно зовсім я тебе пізнав ...
І пізнаю любов я знову ...
Скоріше я тебе намалював ...
Але тобою я  не промальован ...

В житті  багато я чого зазнав,...
І зрозумів, як все умовно ...
Напевно, я тебе намалював ...
Хоча, в коханні, що тут ново?

Напевно, я тебе намалював
від болю, ніжності до слова ...
Чого я в підсумку, чекав?
Наш  світ теж кимось намальован

як млосний сон Венери восени
в перлині мушлі Ботічеллі…
Ти неосяжна в глибині,
як золотавий храм  Растреллі…

Недавно зовсім я тебе пізнав ...
І пізнаю любов я знову ...
Скоріше я тебе намалював ...
Але тобою я  не промальован ...


Рецензии