Холодно менi... Лезо кохання

українській романс
Музика і виконання Юрія Вострова:
https://youtu.be/ICb-Wojz0ew



Зірвавшись, зірка осторонь
спалила в небі свій  вогонь...
А може це любов моя?
А може цебто просто я ...
 

А може інший це горить,
встромвши зірку у блакить,
тонку розрізав  вену- нить….
А ти ще лишишся на мить?

А може, будеш ти із тим
таким, як я - немолодим,
хай навіть біль свої сліди
на скронях лишить наче дим ...


А може, те мене спасе,
що ніч шалено змініть все...
І піде все у нас на лад…
І ти скасуєш зорепад…

А може ніч дарує Сон,
спасінням сяйва від ікон…


Рецензии