170. Плодами осенi красуeться село...

Плодами осені красується село!
Уже не літо та нам осінь шле тепло!
Лиш вітерець легенько листям шелестить,
А в небі, вИсоко, журавлик десь летить...

        2
Біля ставу червоніє кущ калини,
При дорозі, давно стиглі вже ожини.
Тішить око осінь гарним виноградом
І рясним, що Бог зберіг, грушевим садом!

        3
За селом, в високих травах, пахне м"ята -
Ця земля на ніжні запахи багата,
Сонце завжди тут не гріє, а пече
Й ледве чути, як струмок внизу тече.

        4
Я пам"ятати буду кожну таку мить!
Як стане холодно і осінь задощить,
Згадаю час цей і про себе усміхнусь,
До теплих спогадів душею пригорнусь!

6.09.2020. Ганна Горбатюк.


Рецензии