Што з рая есць выгнанне...

Пад сцягам кравапiйцау
Сягоння усе гяроi.
I той, што неша пiша,
I той, хто нешта cкоiу.

Героеу не засталась,
А што былi - на сiлас.
То з неба дурням жаласць,
Каб, нешта вязню снiлась.

А вязнi - усе, без спрэчкi.
То неба пакаранне.
Няхай там нехта лiчыць,
Што з рая есць выгнанне!

А як па мне то рая
Нам Бог не дасць пабачыць.
Вяроука, што сырая
Кат мелам не пазначыць.


Рецензии