Вiд мене вiзьми частину

Від мене візьми частину:
Думки відбивають у скроні
Напевно, я краще загину,
Ніж буду в твоєму полоні.

Від мене візьми найкраще:
Залиш вже мене без нічого
Твій голос у спину «пропаща»
До тебе ж і лине, як човен.

І всупереч твоїм бажанням
Жадібність душу шкребе.
Ти думав: забрав останнє,
А на ділі проґавив себе.


Рецензии