Промiнчик шукачам Свiтла!

Це особливий вірш, особисто для мене. З повагою Шукач Світла.
Володина Вера Вескай   22.09.2013

А промінчик й в час відсутності у неті підсвітлював добрячий поріг, — нам ув оберіг, нЕчисті по ріг:
ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня    крапка


проміння кОвза  на поверхнях дня.....................
от уже натішиться  з такого...
й одна ж єдина сонцю колія...
шириною світу...  й всім — дорОга!!!!!!!!!!!!!!!!!


Рецензии