Что ищет ёжик?

Що шукає їжачок?

У садку у нас морока:
де росте трава висока,
ходить тихо їжачок,
мов клубочок з голочок!

"Що в траві він там шукає?, -
я у мами запитаю.
"Може, хоче він водички?
Чи зелену їсть травичку?"

Мама каже:"Це не так.
Це ж не кролик, а їжак.
На мишей полює зранку,
але може їсти й манку.

Цей їжак - ласун нівроку, -
любить ягоди і соки.
зараз дам я молочка -
почастуєш їжачка?


Рецензии