Доля

Ви у дзеркало вглядіться,
Щиро й гарно усміхніться…
Хай весь час із уст зринає –
Щастя долю обіймає!

Ця дівчина – ваша доля
Одягне віночок з поля…
Ввірте руку їй сміливо,
Поведе життям щасливо.

Слухайтесь порад у всьому,
Наперед їй все відомо –
Де звернути, де ступати
Долю щоб щасливу мати.

04.09.2020


Рецензии