Не лаю

 Не лаю владу,розумію.
Не йду вперед як танк із стягом,
Бо я іще у совість вірю,
І в те,що вижеве держава.
Мабуть дурна.Та як інакше?
Якщо в душі не буде віри
Ніщо в житті не буде краще,
Ми перетворимось на звірів.
Тетяна Мішина
-


Рецензии