Я забув, як на свiт народився... УКР

ЯК УПЕРШЕ ПОБАЧИВ МАТУСЮ...


Я забув, як на свiт появився,
Як уперше побачив матусю,
Може свiт менi лише приснився
I розплющити очi боюся?

Хто дивуеться свiту щодня -
Безперечно мене розумiе,
Пiд ногами моiми стерня
I серпневий вiтрець тихо вiе...

----------

Край любоi дороги - цвинтар
I немае другого шляху...

     24сiчня 2017року.


Рецензии