Моя весна

Моя весна давно уже далеко
І не повернеться ніколи вже, на жаль,
Була за нею навіть літня спека,
Та осінь вже накинула вуаль.

Моя весна уже помандрувала,
Та мапу не залишила свою,
Хоча вона і квітла, і буяла.
Цього я, звісно, зовсім не таю.

Моя весна пішла за видноколо
Й спинить її ніхто ніяк не міг,
Та довго ще звучало її соло
Й доносилось з невидимих доріг.

Моя весна пішла й не озирнулась
Просторами своїми в далечінь,
Пригадую, що мило усміхнулась…
В саду лиш промайнула дивна тінь.

Моя весна не вернеться ніколи,
Бо осінь у обійми вже взяла.
Прошу тебе, моя красуне-доле,
Щоб з осінню щаслива я була.

03.09.2020 р.


Рецензии