Якщо тобi важко

Якщо тобі важко - звернися до друга,
Хай буде порада його не дарма.
І біль відійде, і всяка напруга,
В очах буде радість, смуток мине.

Якщо тобі важко – звернися до мами,
Почуй мудре слово і обніми.
Відкрита розмова буде між вами,
Збагни, зрозумій і належне сприйми.

Якщо тобі важко – звернися до неба,
Згадай про дитинство і першу любов.
Життя найдорожче сьогодні для тебе
Цінуй, бережи та повір в себе знов!


Рецензии