у Львовi

У цьому місті я з кожним днем тону,
Із часом стаючи його частиною.
Тут серце б'ється в ритм саксофону,
Тут оживаєш з кожною хвилиною.

Втрачаєш голову від красоти споруд,
Милуючись вузенькими провулками.
І ніби зупинився час, назавжди тут
Вкриваюся твоїми поцілунками.

П‘ю зранку каву, під стук колес трамваю
Вітаюся з червоними дахами.
Куди б не занесло життя, я знаю,
Що це усе назавжди буде з нами.

Навіть якщо нас розлучить життя
На відстані купатимусь в твоїй любові.
З кохання нашого немає вороття -
Тому, коханий мій, до зустрічі у Львові.


Рецензии