И нь

ШшшшТИ_рррЛиц..
-НоСИ__тте
    "с_ВА__сььтику",,
ШТО_ббы
  у ЖА__
   бббы-йЯ__ннки
КлЛИ__нь_ньтик..
гллаТА__
   л_луЖА___сььтики
йИ....
   -ньньнетрри(Н)О__жжыЛ
  ..-"МА__ммммкку"


Ф/п
 
/ф_ккаЛО__ннньнии
(Г)ерр-МА__мммы
 -у..(с)ША__с_стыййе
    .."п_аНА___мммы/


Рецензии