***

краіна ты з няпростым  лёсам
як зсірацелая дзіця
са збітым тварам,с збітым носам
у руках трымаеш  шчасця сцяг.

нас б,юць дубінамі у грудзі,
хоць падаем мы у барацьбе,
але свабодныя мы людзі
і верым  у бога  і  у сябе.

а тыя што нам зло рабілі:
павінны ведаць "или знать"
што із нябёс за  усім сачылі.
за усё прыйдзецца адказаць!


Рецензии