Лист вiд не моei коханоi

«...Не думайте, що небо – тільки з Вами, –
зі мною небо розмовляє теж,
небесная душа не має меж
і розмовляє з нами не словами,

а так, як звикло з нами говорити:
то хмарою, то сонцем, то дощем...
Я небу довіряю – не врече,
не зрадить, лиш сильніш навчить любити

все, що окреслив обрій, – все на світі.
А небо ще й всміхається мені.
Я з небом – мов дівчисько навесні,
і все шепоче про кохання вітер...

Ось вам!:))»


Рецензии