Нохчийн йоl

Йишийн сий лардеш хьо вацахь
Нохчийн йоl-хьан йиша яцахь
Бакъо ю хьан йовлакх тилла,
И цкъа а охьа ца дилла.

Ткъа нагахь санна хьо велахь
Нохчийн йоьlа лерам беш,
Йиша-хьуна иза елахь,
Хир ву хьо наха сий деш.


Рецензии