в Галюсi iде камiнь з почки...

сльози знову появились
горе нове
прикотилось...
наче чорна хмара.суне ...мені боляче і дурно...
вороги радійте дуже душа моя ридає туже...
щастячко хрустальне лопнуло...
мене печаль в собі захлопнула...


Рецензии