останнiй танок

кохаю. зізнаюся лиш ночі.
я так довго боролася з цим.
твої карі неситі очі
обікрали потаємність снів.


за тобою - хоч пішки до Азії,
за тобою - в безодню зірок.
усі чудернацькі фантазії
вплелись в наш останній танок...



/2015/


Рецензии