В життi надiя

Мій гість питає, на траву
Здійнявши з пліч поклажу,
     – Ну як живеш?
     – Та так... Живу.
Зводжу кінці, як кажут.
     – А як рідня?
     – Давно один...
Хто -де... Усі при ділі.
Приїде хтось, як на поклін
ПрапрАдідів могилі.
Що залишилося "могО"
Так це, в житт Надія...
Я з нею вкупі: о-го-го!
З Різдва – до Маковія.


Рецензии