Кожны мае сваю силу и волю

Кожны мае сваю силу и волю.
Кожны з нас жадае лепшую долю.
Кали не мы, то и нихто не дапаможа.
Кали змагацца то мы усё пераможам.

Кали са мною то пахлопай у далони.
Лепей чэстным быць, чым жыць у палони.
Абдымаць каханых, сябраваць, смяяцца,
А не хавацца, уцякаць и баяцца.

Пад чыстым небам у свабоднай краине
Хачу дарыть я кветки любай жанчыне.
И захапляцца ззяннем вочак дзяцячых,
И жыць у сваей краине троху иначай


Рецензии