С первым сентября

Перше  вересня у нас
Діти йдуть у перший клас
А мій правнучок Артемчик
Вже пішов у другий клас.

Щоб Вам діточки везло
І в навчанні, і в житті
Перешкод щоб не було
Як в навчанні так й в житті.

Нехай дванадцятки в рядок
У щоденниках жевріють
Як квіточки восени
Своїм цвітом душу гріють.

01.09.2020


Рецензии