Про мрii

Коли зупиняються мрії.
Життя починає радіти.
Бо те , що тобі неналежить,
Безглуздо собі хотіти.

Безглуздо бажати світла,
Коли всі згоріли свічі.
Так само немає сенсу,
У річку входити двічі.

Шукати в емоціях щастя,
У різних куточках світу.
Писати молитви Богу,
Не знаючи алфавіту.

Чекати, шукати, втрачати
І плачучі в безнадії,
Все ж таки зрозуміти,
Що винні у всьому лиш мрії...


Рецензии
Так ничего не получается, а життя починае радиты....или я не поняла?

Алла Мурина   06.11.2020 15:20     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.