Серпень

Серпень і осінь, вино - виноград,
старість і мрії.
День листопадний і ніч-зорепад.
   Скінчилось літо.

Серпень і спілий, і серпень – обман,
сходи світанку і втомлена зірка.
Сльози й дощі, а минуле – туман. 
   Скінчилось літо.

Серпень і сонце, букети і …щем. 
Спека і гола надламана гілка...
Добре усе. Тільки вчора лише
   скінчилось літо...

1. 09. 2020


Рецензии