Махабат

Суйом сени суйгонумдон танбадым,
Сезимдерге суусап турам ачкамын.
Кече эле керек сезгем озумду,
Болок адам болдум бугун башкамын....

Сагынганмын кече гулдун ачканын,
Коктогу ай нурун мага чачканын.
Кое турбай койколдуруп денемди,
Корчу азыр куу махабат качканын....


Рецензии