Украинский Гарик 763

Український Ґарик 763



За мотивами І. Губермана

Є люди (і зусиль кладуть чимало!),
що хочуть в нагороду за старання
протиснутись в історії аннали
крізь отвір хоч маленький, хоч анальний.


Оригінал
Есть люди — их усилия немалы, —
хотящие в награду за усердствие
протиснуться в истории анналы,
хотя бы сквозь анальное отверстие.
 І. Губерман.


Рецензии