Цвыты собакам чы нужны пуд мордо

Народ поднялся і ево не сломіш.
Не нада больше врать і всех топтать,
Товарішь Конік заводной, тут гондэ!
Бо Мышы с Крысы мусять даты здач.

І вот штурмують магазін Кротовскый:
А ну, тколя, оддайтэ поросят!
І тыхо-тыхо но спувае хтося:
Ах, кветка ружа! Не калі хоць малп!

Була жратва і в Пацуков бы вроде ж.
Чого ж воны пак выйшлы всі на плац.
Бо, да, ведь лёхко взеты проса тону
І замостыты всі лёхы улад.

Усэ в колхозы добрынько і очэнь ш.
Чого вытэ так всхвалявалісь так.
Ніч на дворах упорае но город,
Шо погрузывся вэсь у автозак.

.. і гусынета цыпынет выводюць
Во, на рыці, шо зов7 мелковат


Рецензии