Ось чому вони i не вмирають - бо живих

На той свiт забирають!..

"Герої не вмирають!"
Вони, навіть мертві,
Тягнуть нас в ад за собою!.."

И вновь команду слышим мы: "До бою!".
Вздымая свои "гострi шаблi догори",
Мы скачем на врага, страна, с тобою,
Чтоб cнова жертвой стать чужой большой игры!..


Рецензии