I серпень завтоншки

Пательня пекельна - палає ще літо,
Та листям пожовклим для вересня мито
Тополі вже платять і пахнуть осінньо,
І серпень завтоншки як пів волосіні,

Як спів цвіркунів - сумовито-бентежний...
Таке закоротке і необережне
Це літо! Палають останні жарини,
І серпень завтоншки лише в одну днину.


Рецензии