Вiдлуння

Мені здається, що я чую спів
Наяд прекрасних, десь тут поміж гір,
І Персифони дзвінко лине сміх,
Красу якої вподобав сам Аід.

І шепотіння лунає серед крон,
Про те, що всіх нас відвезе Харон
До царства мертвих, коли сплине час,
Таких як є ми, без земних прикрас.

І поки плине той чарівний спів
В зелених хащах десь тут поміж гір,
Красою грає вода прозорих рік,
Кохай і створюй, бо короткий вік!


-------------------------------------------
Слухати вірш в авторському виконанні
можна у відеоролику за наступним посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=pZS2bi67M64


Рецензии