Дорога в золото

Дорога в Золото,
В цей вищий неповторний край.
У це розпещене природою привілля...
Немов художник розмалював,
Як після дикого нестримного весілля
Це златопілля
У нестерпному похміллі,
Що кутається в вранішній туман...


Рецензии