Nestandart

Незручний, нестандартний, 
Противиться розум!         
Для життя не придатний,
Лиш збуджує осуд...

Нестандартний учитель,
Став грішникам другом,
"Не єврейський" мислитель,
Бунтує округу!?

Нестандартний владика,
Рабу миє ноги!?
Мовчазний та безликий,
І трон його вбогий...

Нестандартна поява,
Уваги не варта,
І Голгофи кіптява,
Любов - нестандартна...

Нестандартна звитяга,
Здобута без бою,
Роздаровані блага,
Святою любов'ю...

©   ; Ян Ждан/ 30.08.2020


Рецензии